More Good Foundation on voittoa tavoittelematon yritys joka tarjoaa työkaluja, koulutusta ja tukea Myöhempien Aikojen Pyhille heidän uskomustensa jakamiseen internetissä.

 

SeuraaKristusta.fi on voittoa tavoittelemattoman järjestön nimeltä More Good Foundation sponsoroima sivusto. Tarjoamme työkaluja, koulutusta ja tukea Myöhempien Aikojen Pyhille heidän uskomustensa jakamiseen internetissä käyttäen nykyajan nettiä. Emme usko kynttilämme piilottamiseen vakan alle: internet tarjoaa meille kollektiivisesti keinon pitää kynttilämme ylhäällä tarjoten valoa kaikille.

Mikä on More Good Foundation:

More Good Foundation on yksityisesti rahoitettu 501(c)(3) voittoa tavoittelematon järjestö, joka tukee ja auttaa Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäseniä (joita usein kutsutaan mormoneiksi) jakamaan uskoansa verkossa. Se perustettiin vuonna 2005 ratkaisuna valtavaan tarpeeseen saada oikeaa informaatiota uskonnosta internetissä. Sen päätoimisto on Yhdysvalloissa, mutta sillä on pieniä, dynaamisia tiimejä kaikissa maailman eri osissa.

Kuinka More Good Foundation toimii:

More Good Foundation on rahoitettu monien yksityisten kirkon jäsenten runsailla lahjoituksilla. Se voi saada rahoitusta myös yhdistyksiltä, yhtiöiltä ja säätiöiltä, mukaan lukien Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon säätiö. Kyseinen säätiö on rahoitettu täysin omistettujen, voittoa tavoittelevien yhtiöiden tuloilla. More Good Foundation tukee Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkkoa kaikin tavoin, mutta se ei ole kirkon omistama tai johtama.

Mitä More Good Foundation tekee:

Tehtävämme on seuraava:

  • Helpottaa henkilökohtaista uskon ilmaisua
  • Tavoitella niitä, jotka etsivät totuutta, käyttämällä heidän omaa sanastoaan
  • Julkaista ja mainostaa korkealaatuista, kirkkoon liittyvää sisältöä
  • Tuoda esille tavallisten kirkon jäsenten epävirallinen ääni
  • Ohjata kiinnostuneet ihmiset kirkkoon
  • Tuoda ilmi Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäsenten (mormonien) positiivista vaikutusta

Yhdymme muiden kanssa seuraamaan vanhin David A. Bednarin (kahdentoista apostolin koorumista) kehotusta: ”Kehotan teitä täyttämään maailman vanhurskauden ja totuuden täyttämillä viesteillä – viesteillä, jotka ovat aitoja, rakentavia ja kiitettäviä – ja kirjaimellisesti pyyhkäisemään maan yli kuin tulva.” Tässä on joitain tapoja, kuinka pyrimme tekemään tämän:

Koulutamme kirkon jäseniä ympäri maailmaa käyttämään digitaalista mediaa verkossa tehokkaasti Jeesuksen Kristuksen evankeliumin sekä heidän uskonsa ja todistustensa jakamiseksi. Vieraile sivustolla LDS Share Expo löytääksesi ilmaista online-koulutusmateriaalia (nämä materiaalit ovat englanninkielisiä, mutta voit vapaasti kääntää ne omalle kielellesi. Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysymyksiä.)

Me myös tuotamme monia eri sisältöjä (esim. videoita, artikkeleita ja kuvitusta), jotka tarjoavat oikeaa ja kohottavaa informaatiota Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta sekä kirkon jäsenille että uskontoomme kuulumattomille. Tässä on esimerkki videosta, jonka julkaisimme:

 

Operoimme yli 400 internetsivustoa, jotka tukevat säätiön tehtävää, ja tuemme sataa muuta. Katso internetsivustojen valikoimaa täältä.

Kuinka More Good Foundation sai nimensä:

Nimi More Good Foundation on lähtöisin Joseph Smithin Times and Seasons-lehden toimittajalle kirjeessä antamasta lausunnosta, jossa hän selitti suoran käännöksen sanalle mormoni tarkoittavan “enemmän hyvää”. Gordon B. Hinckley käsitteli tätä ajatusta laajemmin lokakuussa 1990 puheessaan “Mormonin pitäisi tarkoittaa ‘enemmän hyvää’”.

Mitä sinä voit tehdä:

Jos olet kiinnostunut liittymään ponnisteluihimme, otamme aina vastaan apua kääntämiseen, sisällön luomiseen tai korrektien ja kohottavien sisältöjen mainostamiseen omilla nettisivuillasi tai blogissasi. Aiempi kokemus nettisivuston käyttämisestä ei ole tarvittavaa – tarjoamme ohjausta ja tukea, jonka avulla pääset alkuun ja liikkeelle. Jos sinulla on kysymyksiä tai ideoita, joita haluat jakaa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Huomioithan, että kaikki hankkeemme ovat voittoa tavoittelemattomia ja emme salli mainoksia tai kaupallisia yrityksiä sivustoillamme.