Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää Myöhempien aikojen pyhien Jeesuksen Kristuksen kirkosta, haluat ilmaisen Mormonin kirjan (online-versio löytyy täältä) tai sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä, älä epäröi täyttää ja lähettää alla olevaa yhteystietolomaketta, tai keskustella chatin kautta kanssamme Facebook-sivullamme.

    ​SeuraaKristusta.fi

    SeuraaKristusta.fi pyrkii tarjoamaan todenmukaista ja kohottavaa tietoa Myöhempien aikojen pyhien Jeesuksen Kristuksen kirkosta. Tämä sivusto ei ole kirkon virallinen internet-sivu, eikä myöskään välttämättä edusta kirkon virallista kantaa kirkon opillisissa seikoissa. SeuraaKristusta -sivustoa ylläpitävät tavalliset kirkon jäsenet, jotka haluavat jakaa Jeesuksen Kristuksen evankeliumin tuomaa hyvyyttä toisille. Seuraakristusta.fi -sivusto noudattaa muiden tavoin kahdentoista koorumin jäsenen, vanhin David A. Bednarin, pyyntöä:

    ”Kehotan teitä täyttämään maailman vanhurskauden ja totuuden sanomilla – sanomilla, jotka ovat aitoja, ylentäviä ja kiitettäviä – ja kirjaimellisesti täyttämään maailman kuin tulvien.”

    Kannustamme sinua tutustumaan myös Myöhempien aikojen pyhien Jeesuksen Kristuksen kirkon viralliseen paikalliseen internet-sivuun osoitteessa: https://www.jeesuksenkristuksenkirkko.org/