Sinkkuus – mikään elämänvaihe ei ole aivan samanlainen. Siksi olemme koonneet yhteen kaikki suosikkikeinomme auttaaksemme teitä luovimaan sinkkuvuosienne läpi.

Kysyimme lukijoiltamme Facebookissa pahimpia asioita, joita joku on sanonut heille ensimmäisillä treffeillä. Nautimme todella lukemastamme. Vastaukset olivat niin hulvattomia, että meidän täytyy jakaa ne kanssanne.

Ei niin hienovaraiset vihjeet avioliitosta

Ensimmäiset treffini menivät näin: Pidimme rukouksen autossa ennen lähtöämme ”ollaksemme sopusoinnussa Pyhän Hengen kanssa”, hän yritti pitää kiinni kädestäni koko ajan, sanoi minulle, että ”läpäisin tyttöystävä -testin”, vei minut Temppeliaukiolle ja hieroi sormussormeani koko keskustelun ajan. Niinpä…toivoin treffien vain loppuvan.

Eräs mies sanoi minulle, että minusta tulisi hänen vaimonsa…pelästyin kuoliaaksi.

Minua kosittiin kerran ensimmäisillä treffeillä. Sanomattakin selvää… en koskaan mennyt treffeille hänen kanssaan uudestaan.

Kun olin treffeillä erään seurakuntani tytön kanssa, hän sanoi: ”Luulen, että äitisi olisi mahtava anoppi minulle.” (Päivitys: hänen toiveensa toteutui. Nuo kaksi ovat onnellisesti naimisissa.)

Lapsista

Sain seuraavan tekstiviestin 15 minuuttia ennen kuin hän oli hakemassa minua sokkotreffeille: ”Kuinka haluat kasvattaa lapsesi?”

”Olen aina halunnut 24 lasta…mitä mieltä olet siitä?”

Eräs tyttö sanoi minulle: ”Haluan vauvoja. Paljon, paljon vauvoja. Niinku, just nyt. Joskus toivon, että vauvojen saamiseen ei tarvittaisi miehiä.”

Treffit vai lähetystyökeskustelu?

Minua on opetettu kirkkauden kolmesta asteesta ensitreffeillä.

Kun muut treffailumahdollisuudet kiinnittävät huomion

Puhui pitkällisesti (myönteisessä mielessä) treffeistään edellisellä viikolla eri miehen kanssa.

Eräs tyyppi kysyi kämppikseni puhelinnumeroa treffeillämme. Hän kysyi, haittasiko se minua ja oli järkyttynyt, kun en tehnyt hänelle palvelusta.

”Voisitko ajatella alentavasi tasovaatimuksiasi?”

Olin ensitreffeillä, joilla mies kysyi 15 minuutin välein pidinkö hänestä, kuinka paljon ja lähtisinkö ulos hänen kanssaan uudestaan.

”En yritä lähennellä sinua. Se tapahtuu myöhemmin.”

Vanhempien tapaaminen

Tapasin erään miehen äidin todella kiusallisilla ensitreffeillä ja myöhemmin, ystävieni edessä hän tokaisi: ”Äitini mielestä sinusta tulisi mahtava äiti!”

Tuo tuli puun takaa

Hän kääntyi puoleeni ja sanoi: ”Olet siis tyttö, vai?”

Eräs tyyppi puhui pitkään siitä, miten innoissaan hän oli zombien aiheuttamasta maailmanlopusta ja miten hän oli valmistautunut siihen.

Melko hyvien ensitreffien lopuksi eräs tyttö kysyi minulta kysymykset pornografiasta saattaessani häntä ovelle. Minua ei haittaa, että tytöt kysyvät sitä, mutta ensimmäisillä treffeillä se on mielestäni vähän liian aikaista.

”Puhutko koskaan väreille? Minä teen niin koko ajan. Niinku näin: ’Jou! Punainen! Miksi et sinistyisi vähän!?! Älä ole niin ankara!’ Mille väreille sinä puhut?”

Naamioidut rehentelyt tai loukkaukset

”Ethän pidä näitä treffeinä?”

”Ihmisten mielestä laulan kuin Josh Groban.”

 

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu ldsliving.com-sivustolla nimellä 21 Awkward Things Latter-day Saints Have Actually Said on a First Date”.