Vuosi 2020 on ollut rankka. Monet meistä ovat henkisesti, fyysisesti ja hengellisesti uupuneita ja joinain päivinä voi olla vaikea nähdä edessämme olevaa tietä. Jos olet noina päivinä pohtinut, kuuleeko Jumala sinua ja kuinka voit tuntea jälleen toivoa ja onnea elämässäsi, tämä sanoma on sinulle. Russel M. Nelson, Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen kirkon johtaja ja profeetta, aikoo julkaista erityisen videoviestin toivosta ja parantumisesta tulevana perjantaina 20. marraskuuta klo 20 Suomen aikaa.

Jos et ole kuullut presidentti Nelsonista aiemmin, hän on käyttänyt elämänsä toisten auttamiseen ja palvelemiseen. Hän toimi vuosikymmenien ajan maailmankuuluna sydänkirurgina, auttoi kehittämään ensimmäisen avosydänleikkauksissa käytetttävän sydän-keuhkokoneen ja johti useita lääketieteellisiä lautakuntia, järjestöjä ja neuvostoja ennen kuin hänet kutsuttiin maailmanlaajuiseksi uskonnolliseksi johtajaksi vuonna 1984.

Siitä lähtien hän on matkustanut ympäri maailmaa, palvellen ja kohottaen ihmisiä kaikilla elämänaloilla kuudella eri mantereella, opettaessaan Kristuksen elämästä, kuinka seurata Häntä muuttuvassa ja yhä haasteellisemmassa maailmassa. Jos olet koskaan tuntenut itsesi neuvottomaksi, eksyneeksi tai taistellut pitääksesi kiinni uskostasi, toivomme, että virittäydyt kanavalle ja kuuntelet, mitä sanottavaa hänellä on.

Jos haluaisit oppia lisää Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen kirkosta, ota meihin yhteyttä chatin tai sähköpostin avulla.