Olet saattanut kuulla kuinka Alex Boyé antoi prinssi Charlesille Mormonin kirjan. Tai olet jopa saattanut kuulla kuinka Elvis Presley sai Mormonin kirjan faniltaan.

Mutta et luultavasti ole kuullut kerrasta, jolloin lähetyssaarnaaja valkoisessa paidassa ja solmio kaulassaan antoi Mormonin kirjan Johnny Deppille.

  1. kesäkuuta 2012 Johnny Depp oli Creeden kaupungintalolla Coloradossa jakamassa nimikirjoituksia kuvattuaan alueella kohtauksia elokuvaan The Lone Ranger. Siellä hän tapasi kaksi mormonilähetyssaarnaajaa: vanhin Trudon ja vanhin Wilden.

Lähetyssaarnaajat osallistuivat tapahtumaan seurakunnan lähetystyöjohtajan, Lyle Tuotin, kanssa. He tapasivat Johnny Deppin, joka kysyi heidän nimikylteistään.

”Vanhin Wilde kysyi Deppiltä haluaisiko hän Mormonin kirjan. Hän vastasi ’toki’ ja signeerasi sitten vielä toisen, joka heillä oli mukanaan,” kertoi Tyanya Mortensen Smith, joka on paikallisen seurakunnan jäsen ja oli myös paikalla.

Smithin mukaan Depp oli erittäin kärsivällinen ja ystävällinen koko tapahtuman ajan ja jopa sanoi: ”Kiitos kirjasta, kaveri” lähetyssaarnaajien lähtiessä.

 

Tämän artikkelin on alun perin kirjoittanut Katie Lambert ja se on julkaistu ldsliving.com-sivustolla nimellä ”When 2 Missionaries Met Johnny Depp, Gave Him a Book of Mormon”.

Suomi ©2016 LDS Living, A Division of Deseret Book Company | English ©2016 LDS Living, A Division of Deseret Book Company