1. Sinulla ei ole muuta kuin tämä elämä

Totuus: Elämä on iankaikkista ja Jumalan tehtävä on johdattaa sinut ilon täyteyteen.

2. Tekemisilläsi ei ole merkitystä.

Totuus: Tekemisilläsi on merkitystä; Jumala antoi sinulle tahdonvapauden ja sinun valintasi johdattavat sinut joko kauemmas Hänestä tai lähemmäs Häntä.

3. Voittaja on se, jolla on kuollessaan eniten leluja.

Totuus: Maallinen omaisuus ja kunnia on väliaikaista ja häviävää; Jumala haluaa antaa sinulle kaiken, mitä Hänellä on – ikuisuuden, maailmat ilman loppua. Vau.

4. Rakasta ainoastaan niitä, joista pidät.

Totuus: Sinun tehtäväsi on rakastaa kaikkia Jumalan lapsina – he kaikki ovat sisariasi ja veljiäsi.

5. Mitä enemmän keskityt itseesi, sitä enemmän vaikutusvaltaa saat.

Totuus: Mitä enemmän annat itsestäsi, sitä enemmän vaikutusvaltasi kasvaa.

6. Taivaaseen pääsyyn on tarkistuslista. (Sinun listasi ei tule koskaan täyteen.)

Totuus: Kuuliaisuuden on tarkoitus kasvattaa hengellisyyttä. Tee asioita, jotka auttavat sinua olemaan kuuliainen. Ole joka päivä vähän enemmän Jeesuksen kaltainen.

7. Tekemäsi asiat ovat anteeksiantamattomia.

Totuus: Jeesuksen Kristuksen evankeliumin ”on tarkoitus ravita epätäydellisiä, kamppailevia ja uupuneita”. Olemme kaikki epätäydellisiä. Sitä varten meillä on parannus.

(Lainaus on Dieter F. Uchtdorfin yleiskonferenssipuheesta Tulkaa, liittykää joukkoomme.)

8. Kaunan kantaminen satuttaa ihmistä, joka satutti sinua.

Totuus: Meitä on käsketty antamaan anteeksi, sillä se puhdistaa meidät, vapauttaa meidät ja auttaa meitä kehittymään hengellisesti.

9. Ei riitä, että olet hyvä; sinun täytyy näyttää hyvältä.

Totuus: Se, mikä näyttää hyvältä, muuttuu muodintuulahdusten mukana. Ole huoliteltu ulkoisesti ja kaunis sisäisesti. Opi rakastamaan itseäsi Jumalan lapsena ja opi, kuinka paljon Hän rakastaa sinua.

10. Sinun tapasi on ainoa oikea tapa.

Totuus: On monia lahjoja ja monia tapoja tehdä asioita. Jumala rakastaa moninaisuutta ja toivoo meidän jakavan lahjamme, jotta kaikki voisivat kohottua. Maan päällä on kuitenkin elävä profeetta nykypäivänä; Kristus näyttää oman tiensä tuon profeetan kautta.

Tule palvelemaan Jumalaa kanssamme. Olemme tuiki tavallisia Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäseniä.

Artikkelin on kirjoittanut Gale Boyd ja se on alun perin julkaistu Mormon Hub -sivustolla. Artikkelin on suomentanut Tanja Robinson.