Kaipaatko luettavaa jouluksi? Kokosimme sivustoltamme parhaat jouluaiheiset artikkelit tähän tekstiin. Valitse suosikkisi tai ahmi läpi vaikka kaikki!

  1. Mikäli haluat tuntea enemmän rauhaa, hae inspiraatiota tästä joulukalenterista. Siinä on jokaiselle joulukuun päivälle aattoon asti rauhaa lisääviä tehtäviä sekä pyhien kirjoitusten kohtia.
  2. Miten kirkon jäsenet viettävät joulua? Siitä olemme kertoneet kahtena vuonna peräkkäin. Artikkeleissa Joulusaunoja, kuusipuita, kynttilöitä – ja Vapahtaja sekä Näin kirkon jäsenet viettävät joulua tavalliset suomalaiset kirkon jäsenet kertovat omista jouluperinteistään.
  3. Kaipaatko uusia lauluja kuunneltavaksi jouluna? Joulu on (nyt on sen aika) on tiimimme jäsenen Jonathanin säveltämä joululaulu. Käy kuuntelemassa laulu ja lukemassa artikkelista, miten tuo joululaulu sai alkunsa.
  4. Tuntuuko joulu stressaavalta ja suorituskeskeiseltä ajalta? Sinulle voisi sopia artikkelimme 7 tapaa yksinkertaistaa perheesi joulua.
  5. On selvää, että Jeesus Kristus on kirkon jäsenten joulun keskipiste, mutta onko kirkolla kantaa Joulupukkiin? Käy lukemassa, mitä profeetat ovat sanoneet Joulupukista.
  6. Eikö lukeminen ole sinun juttusi? Olemme julkaisseet myös jouluaiheisia videoita. Ehkä Kenelle Joulupukki kirjoittaa? Tai Joulupukin viimeinen toimitus piristävät jouluasi.

Hyvää joulua kaikille lukijoille!